MENÜ
 • Négy lány kiesett a Magyarország szépe versenyből!

  Húsz csodaszép hölgy költözött az herceghalmi Abacus Hotel-be, hogy a Magyarország Szépe felkészítő táborában részt vegyen.

  Már a beköltözés napján, elkezdődtek az alversenyek, melyen mindenhol egy-egy győztest hirdetnek, akik automatikusan bejutnak a július 20-i döntőbe. A négy alverseny mindegyikén azonban egy lánytól búcsút vesz a zsűri. A Miss Bikini versenyen a lányok testi adottsága alapján ítélnek, a Miss Talenten a hölgyek egy-egy produkciót adnak elő, a Miss Beauty Face versenyen az szép arcé és a mosolyé, valamint a profizmusé a főszerep, míg a Miss Sporton a fittségük a legmérvadóbb.

  16döntősv

  Július 10-én reggel költöztek be a szépségek a felkészítő táborba, ahol már az első nap valakitől el kellet búcsúzni. Csütörtök kora reggel rendezték meg az Il Bacio Di Stile Miss Bikini alversenyt, melyben a hölgyek csodaszép fürdőruhákban vonultak el a zsűri előtt. Az ítészek a három legszebb testű hölgyet emelték ki, akik közül az első helyezett egy szalagot kapott. Katona Gitta győzelmével automatikusan bejutott a döntőbe, melyet július 20-án élőben közvetít az M1 és a Duna World. Gittával készült interjúnk, amiben Sarka Kata is megszólal, itt megtekinthető:

  Még a beköltözés estéjén tartották a tábor legszórakoztatóbb programját, a Crystal Nails Miss Talent-et. A produkciók során kiderült, hogy a lányok mennyire színes egyéniségek, valamint mindenki tehetséges. A győztes szintén bejut az élő adásba, míg a leggyengébben szereplő szépség kiesik és el kell hagynia a versenyt. Volt olyan lány, aki népdalt énekelt, volt aki zenére rajzolt, volt aki egy vicces verset mondott, egy hölgy Mariah Carey dalt adott elő. Az alverseny győztese Hubert Alexandra lett egy modern tánc produkcióval. A tábort Papp Melindának kellett elhagynia. Az ő táncgyakorlatát tartotta a leggyengébbnek a zsűri.

  talentv

  A pénteki nap is izgalmakkal kezdődött, mivel a reggeli edzés után a lányoknak a harmadik alversenyen kellett összemérni a tudásukat. A Spirit Hotel Miss Beauty Face alversenyen a hölgyek egy spontán fotózáson vettek részt. Borzi Vivien készített a képeket. Miután a hölgyek a nemzetközi döntőn is sokszor kerülhetnek váratlan helyzetben, így szükség volt kipróbálni, ki hogyan reagál spontán szituációkra. A zsűri legfőbb szempontja a gyors, profi, alázatos munkavégzés volt. A megmérettetésnek ezennel is komoly tétje volt, hiszen az első helyezett bejut az élő adásban, míg a legrosszabbul szereplő kiesik a versenyből. A feladatban a legjobbnak Kulcsár Edina bizonyult, aki már régóta modellkedik. Tüzes Grétának kellett elhagyni a tábort, ő bizonyult a legkevésbé fotógénnek.

  bikini7v

  Az utolsó alverseny a Miss Sport- Biotech Usa, Fitbalance, TRX. Itt a lányok edzettsége, fittsége és sporttehetsége a mérvadó. Egy igazán erőt próbáló feladatsorban mérték össze erejüket. A katonai edzést is meghazudtoló mozgássorban a lányok alaposan megizzadtak. Még a fittebb versenyzőknek is komoly kihívás volt végigcsinálni a feladatokat. Mivel a zsűri nem tudott egy lány mellett dönteni, így holtversenyben a két első helyezett Kulcsár Edina és Katona Gitta lett. A 4 alverseny összesítetten, abszolút vesztese, Sulyok Anita lett, így neki azonnal el kellett hagyni a versenyt.

  A zsűri tagjaiból Michelisz Norberttel készült interjúnk itt megtekinthető:

  A négy alversenyt összesítve a legjobb eredményt Kulcsár Edina érte el.

  Ők azon 16 szépség, akik bejutottak a döntőbe!

  Aranyi Tímea

  Bódizs Ágnes

  Faragó Ágnes

  Gazsi Noémi

  Hubert Alexandra

  Katona Dóra

  Katona Gitta

  Kulcsár Edina

  Lukács Luca

  Makk Andrea

  Stankovics Beáta

  Steinberger Virág

  Szigligeti Ivett

  Tímár Zsanett

  Van Den Bosch Sydney

  Vasmera Katalin

  Ajánló

  Világsztárokat jelentett be a STRAND

  Íme a Balaton Sound aftermovie-ja

  Lenny Kravitz és Marshmello is jön a Voltra