MENÜ
 • Négy hónap helyett öt év börtön a csalónak

  Halálos betegnek hazudta magát az elítélt nő.

  Egy nő úgy tett, mintha halálos daganatos betegségben szenvedne, hogy elkerülje a négy hónapos börtönbüntetést. Az ítéletet még 2007-ben szabták ki rá, miután panziójában több vendége pénzét is ellopta.

  LeAnn Moocknak évekig sikerült félrevezetnie a hatóságokat és saját ügyvédjét is azzal, hogy már csak néhány hónapja van hátra. Azonban mintegy öt év után gyanússá vált, hogy a nőnek nem csupán új szerelme és gyermeke lett időközben, hanem átesett egy mellnagyobbító-műtéten is. Végül múlt hónapban letartóztatták, és a bíróság tegnap banki visszaélés, személyazonossággal való visszaélés és az igazságszolgáltatás akadályoztatása miatt öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

  A csalást mindenesetre átgondoltan csinálta, hiszen nem csupán ellopta és lemásolta egy kórház hivatalos leveleinek fejlécét, hogy később saját maga számára diagnózist állítson fel, de hamis címeket és telefonszámokat is adott meg, arra az esetre, ha a bíróság az orvosaival szeretne egyeztetni. Ezeken az elérhetőségeken pedig lefizetett színészek várták a hívást a betanult szöveggel.

  Az egyik levelében Moock „álorvosa” a következőt írta: „Láttam már betegeket nyerni a rák elleni küzdelemben, de legtöbb esetben ez nem így történik, mint most is, amikor a rák ennyire előrehaladott és nem reagál semmiféle kezelésre, el kell fogadnunk, hogy ez egy elvesztett csata számunkra.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon