MENÜ
 • Négy évesen adták férjhez erőszakkal, végre elválhatott

  A másodikos kislánynak végül megengedte apja, hogy véget vessen egy 14 éves fiúval kötött házasságának. A férfi belátta, hogy bizony korai volt négyéves korában férjhez adnia kislányát.

  Fatima Mangre jelenleg nyolc éves, és talán ő lehet a legfiatalabb elvált lány Indiában. A kislányt ugyanis édesapja már születésekor odaígérte egy másik férfi fiának, majd mikor lánya betöltötte a negyedik életévét, nem várt tovább, férjhez is adta. Így jött létre a házasság egy négyéves kislány és egy tízéves fiú között.

  fatima

  A nyolcéves elvált kislány

  Négy esztendővel a frigy megkötése után, azonban a lány apjában tudatosult, hogy hibázott, mikor óvodás gyerekét házasságba kényszírtette, így most megengedi a gyereknek, hogy elváljon. “Beláttam, hogy a lányom megérdemli, hogy legyen gyerekkora, ezért engedélyeztem a házasság érvénytelenítését” – magyarázta az apa, aki ellen több emberjogi szervezet is kampányokat indított, nem meglepő módon…

  Még több megdöbbentő történetért olvass a nőről, aki saját fiához ment feleségül, a férfiról, aki úgy kiütötte magát, hogy halottnak nézték, majd másnap reggel a hullaházban ébredt, a perverz alakról, aki szomszédja dekorációjával próbált meg közösülni, illetve arról a hölgyről, aki saját egészségét kockáztatva élt együtt egy bolhával a bőre alatt!

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon