MENÜ
 • Ne hagyd ki: Dub FX a VOLT fesztiválon

  Benjamin Stanford mind az öt kontinenst bejárta már, forradalmasította az utcai előadó művészetet, és többször fellépet Magyarországon is.

  Ahogy azt már megszokhattuk, egy Dub FX koncerten a beatboxtól kezdve a drum’n’bass-en és a dubstepen át a raggae-ig szinte bárki megtalálhatja kedvenc stílusát. Benjamin 2005-ben lépett ki az utcára, első európai körútjának dokumentuma pedig a 2007-es Live in the Street című gyűjtemény. Bemutatkozó albumát két évvel később rakta össze; az Everythinks a Ripple összes hangját egy Roland effektpedállal vette fel.

  A világ nagyvárosaiban tartott utcai ipod-, beatbox-, és effekt pedál performanszairól elhíresült előadó munkáit eddig több tíz millióan tekintették meg a világ első számú videómegosztóján, így egészen biztos, hogy a fellépésein többnyire partnere és jegyese, Flower Fairy oldalán nyomuló előadó VOLTos jelenésén is nagy tömeg kíséri figyelemmel a Convoy Un.ltd akcióban CAde-del, Mr. Woodnote-tal, KilaMegaGigaTerával és Bishoppal együtt zsonglőrködő Dub FX lebilincselő loop-fantáziáit.

  Amit érdemes meghallgatnod tőle, ha még nem tetted volna: Love Someone, Flow, Smoothe Your Pain, Made, No Rest For The Wicked, Supernova Pilot, Step On My Trip, Only Human, Wandering Love, Society Gates.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon