MENÜ
 • Naptárral tér vissza Bódi Sylvi

  Másfél hónapig önkéntes száműzetését töltötte Bódi Sylvi Mikronéziában, de most visszatér a valóságba. Méghozzá nem üres kézzel.

  A csinos modell egy szörftábor háziasszonyaként utazott Indonéziába, majd Mikronéziába, hogy kikapcsolódhasson, és élvezhesse a természetet. Másfél hónap után azért hazatért a nyugalom szigetéről.

  “Rengeteg kalandban volt részem. Találkoztam denevérrel, óriási hullámokat lovagoltam meg. Tele vagyok sérülésekkel, vágásokkal is, hiszen a szörf nem veszélytelen sportág – mesélte a modell. – Akkora hullámok voltak, hogy még egy deszkám is kettétört. Komoly bajom azonban nem esett, és minden sérülés eltörpül az élmény mellett, amelyet szereztem.”

  Sylvi a pihenés és a felejthetetlen élmények még egy naptársorozatot is készített, pedig korábban eldöntötte, hogy 2013-ra nem ad ki ilyet.

  “Olyan energiák és behatások értek, hogy még­iscsak készítettem naptárat két ausztrál fotóssal, akik velünk voltak. Teljesen spontán jött az ötlet. Nagyon egyedi lett, igazi sellőnaptár.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon