MENÜ
 • Napokig kuksolt a nyitott szekrényben egy bedrogozott pár

  Azt hitték, zárva van a szekrényajtó.

  Két napot töltött a szekrényben egy szerencsétlen pár, akik azt hitték beszorultak oda. John Arwoodot és Amber Campbellt állítólag valaki a gondnok szekrényéig üldözte december 28-án, vasárnap, a Daytona állambeli egyetem tengerikörnyezet- és környezettudományi központjában, ahonnan elmondásuk szerint nem tudtak kijutni.

  szekreny

  Kedden végre Arwood úgy döntött, hogy segítséget hív. A Daytona Beach-i rendőrség kiérkezésekor azt vette észre, hogy a szekrény ajtaja valójában nyitva volt. A kiérkező járőrök a szekrény rabjai mellett emberi ürüléket és drogfogyasztásra utaló tárgyakat találtak.

  A pár mindkét tagját illetéktelen behatolással vádolják, Campbell pedig a próbaidejét is megsértette ezzel az akcióval. 2013-ban ugyanis letartóztatták, miután megszökött egy elmegyógyintézetből, összetört egy autót, majd a járőrkocsi hátsó üléséről is szökni próbált.

  Az Orlando Street Journal információi szerint Arwoodot már ötször ítélték börtönre Florida államban 2000 óta, olyan bűnökkel, mint fegyveres rablás, több mint 20 gramm marihuána birtoklása és a rendőrök elől való szökés.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon