MENÜ
 • Napi cukiság: szarvasok lepték el a várost

  Az indiai Nara igen különleges látványossággal büszkélkedhet mostanában. Viszont ez az állatoknak nem biztos, hogy túlságosan jó.

  Nara városát valami oknál fogva teljesen ellepték az erdőből bevándorló szarvasok, amiben a helyi lakók és a turisták is nagy örömüket lelik: mindenki szívesen ismerkedik velük, figyelik és simogatják őket.

  Az viszont sajnos veszélyes lehet a későbbiekben, ha a szarvasok megszokják a számukra egyébként furcsa városi életet, mert akkor lehet, hogy nem fognak visszatérni természetes élőhelyükre.

  Narában természetesen egyre nagyobb bizniszt jelentenek ezek a nem szokványos látogatók. Ráadásul a helyi kereskedők állítólag olyan ételeket is árulnak már, amiket a szarvasok is szívesen megesznek, így egyelőre biztosan jól érzik magukat ezek az egyébként szelíd és aranyos állatok a betondzsungelben.

  Még több cukiságért olvass a pingvinről gondoskodó orángutánról hármas ikerbocikról, egy zebra és egy szamár hihetetlenül aranyos és igazi ritkaságnak számító csikójáról, továbbá ne hagyd ki a kisbaba és a Golden Retriever kölyök első találkozásáról készült videót, illetve olvass a kiscicát örökbe fogadó bulldog megható történetéről.

  (Forrás: Mirror)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon