MENÜ
 • Napi cukiság: egy kisfiú 21. századi levele a Mikuláshoz

  Nem semmi levelet írt a Mikulásnak egy kisgyerek: nem szaporította a szót, inkább igyekezett egész pontosan körülhatárolni, mit kíván kis szíve... egy kézzel írott linkkel.

  A gyerekek néha vicces vagy éppen lehetetlen ajándékokat kérnek karácsonyra, és ha visszaemlékszünk, biztos nekünk is volt 1-2 érdekes kérésünk a Mikulástól, Jézuskától. A most következő levél azonban minden szempontból ritkaságnak számít:

  A Gequeoman nevű twitterező ugyanis egy nagyon szívmelengető, gyerekírással készített levelet töltött fel, amiben “a feladó” egy egész URL-címet felírt kézzel a papírra. Az amazonos linket bizony nem lehetett egyszerű feladat leírni, így a Mikulás (aki az Államokban karácsonykor jön) valószínűleg maga is láthatja, mennyire komolyan gondolja a kisfiú, hogy mi vágyai tárgya idén.

  level

  Elektronikus levél írott formában :)

  Persze az is lehet, hogy a Gequeoman nevű felhasználó csak viccelődik, de a levél olyan aranyos “gyerekbetűkkel” íródott, hogy mi akarva akaratlanul is hiszünk neki. Az eredeti kép kommentjeit elnézve, rajtunk kívül senki nem vállalta, hogy bepötyögje a hosszú URL-t, de hogy senki se maradjon kíváncsi, mi kiderítettük, pontosan mi az a titokzatos ajándék, amire a kisfiú oly nagyon vágyik…

  Még több cuki állatos hírért olvass a pingvinről gondoskodó orángutánról hármas ikerbocikról, a szuperhősnek öltözött kiskutyáról,  illetve egy zebra és egy szamár hihetetlenül aranyos és igazi ritkaságnak számító csikójáról.

  (Forrás/kép: Twitter)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Bulvár
  jún. 5., péntek

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon