MENÜ
 • Napi cuki: csukott szemmel fürdőző ikerbabák

  November 8-án került fel egy párizsi nő videója a Youtube-ra, amely azt mutatja be, miként fürdenek életükben először az ikrek egy speciális babakádba, amely az anyaméhre hajaz.

  Az ikreket egy speciális babakádban fürdetik le, amelynek megtervezésénél egy dolgot tartottak szem előtt: minél inkább az anyaméhre hasonlítson. A kisfiú és a kislány, akik életükben először fürdenek, el is alszanak az akció közben.

  Sonia Rochel, a francia újszülött-ápoló és csecsemős nővér tette közzé a videót, amelyet kilenc nap alatt több, mint 5 millióan néztek meg eddig.Az asszony ismerte fel először, hogy a babák megnyugtatja, ha víz folyik az arcukra, illetve kifejlesztett egy olyan mozgást, amely hasonlít az anyaméhben történt mozgásra.

  Mindkettő jó hatással van a csecsemőkre, annyira, hogy bele is alszanak a tisztálkodásba, miközben egymást egy pillanatra sem engedik el.

  Még több cukiságért olvass a pingvinről gondoskodó orángutánról hármas ikerbocikról, egy zebra és egy szamár hihetetlenül aranyos és igazi ritkaságnak számító csikójáról, továbbá ne hagyd ki a kisbaba és a Golden Retriever kölyök első találkozásáról készült videót, illetve olvass a kiscicát örökbe fogadó bulldog megható történetéről.

  (Forrás: Dailymail)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon