MENÜ
 • Naomi Campbellt ismét támadják az állatvédők

  A szupermodell sosem volt az állatbarátok kedvence, de ezúttal szerintük minden eddiginél jobban elvetette a súlykot.

  Naomi Campbell és orosz pasija, a milliárdos Vladimir Doronin elég messzire ment, legalábbis az állatvédők szerint, amikor a sok fényűzés mellé még egy elefánt-pólót is terveztek a férfi ötvenedik születésnapjára.

  A tervek szerint a partisorozat Rajasthan egyik fényűző szállodájában, a Maharadzsa art deco stílusban épült Umaid Bhawan Palace Hoteljében lesz megtartva, olyan sztárok jelenlétében, mint Kate Moss vagy Donatella Versace. Az éjszakánként négyszáz fontért, azaz körülbelül 140 000 forintért a vendégek teljes ellátást és mindenféle szórakozási lehetőséget kapnak, köztük egy kevésbé népszerű sportot, az elefánt-pólót is.

  Ezt a híres Vikram Singh Rathore nevű nemzetközi pólós szervezi, aki körülbelül ötszáz kilométerről hozat hét darab elefántot kamionnal, hogy aztán a résztvevő hírességek kedvükre szórakozhassanak. Azonban a PETA, az állatokkal való etikus bánásmód szervezete hangot emelt ez ellen, hiszen szerintük a hosszú út igen is megviseli a szerencsétlen állatokat és egyáltalán nem veszik jó néven, hogy India egyik nemzeti büszkeségét, ezt a gyönyörű állatot ilyen módon használják ki és kínozzák, csak azért, mert rengeteg pénzük van.

  Benazir Suraya, a szervezet szóvivője szerint “Mrs. Campbellnek több a pénze, mint az együttérzése”, ami szerinte a leggonoszabb és egyben mlegvisszataszítóbb dolog a világon. Suraya hozzátette, először meg fogják kérni a hölgyet, hogy ejtse a pólós terveit, ha ez nem jár sikerrel, akkor más módon avatkoznak közbe, de semmiképpen nem hagyják, hogy megtörténjen a szerintük döbbenetes kínzás.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon