MENÜ
 • Naomi Campbell pénzt gyűjt

  A szupermodell úgy döntött, itt az ideje valami jócselekedetet tenni a sok botrány után

  Naomi Campbell és párja, az orosz milliárdos Vladimir Doronin nem is olyan régen verte ki a biztosítékot az indiaiaknál, amikor a férfi ötvenedik születésnapjára tervezett rendezvénysorozattal kapcsolatban aggályok merültek fel állatkínzás miatt. Most azonban a szupermodell úgy döntött, itt az ideje valami jót is tenni, hiszen a számos botrány után félő, hogy közutálatnak örvend az egzotikus országban.

  Éppen ezért összefogott az indiai származású vállalkozóval, Waheed Alli-val és egy speciális táskakollekció tervezésébe és gyártásába kezdtek, melynek eladása utáni bevételt egy Udayan Care nevű alapítvány számára ajánlották fel. Az alapítvány egy indiai szervezet, mely szegény sorsú és elnyomásban élő gyerekeken és nőkön kíván segíteni. Alli állítólag első szóra igent mondott az ötletre, hiszen ő maga is szeret adakozni, így boldogan állt a jó cél mellé.

  Campbell pedig így nyilatkozott: “Hihetetlenül csodálatos, hogy Waheed és én összefogtunk. Az ő tapasztalata és ismeretei a marketing területén nagyon is segítségünkre lesznek, hogy minél több pénzt gyűjthessünk a rászorulók részére. Nagyon hálás vagyok neki!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon