MENÜ
 • Nancy utoljára ül a fűben

  Egy újabb sorozat érkezik a végéhez. Akárcsak a Született feleségek, vagy a Doktor House, a Weeds, vagy ahogy sokan ismerik, a Nancy ül a fűben is befejeződik lassan.

  Egy újabb sorozat érkezik a végéhez. Akárcsak a Született feleségek, vagy a Doktor House, a Weeds, vagy ahogy sokan ismerik, a Nancy ül a fűben is befejeződik lassan. Az utolsó évad az Amerikai Egyesült Államokban július elsején fog kezdődni, azaz a nyár végére körülbelül véget is ér.

  A Mary Louise Parker által alakított Nancy Botwin kezdetben egy ártatlannak tűnő, gyermekét egyedül nevelő édesanya volt. Aztán ahogy telt az idő, kezdtek eldurvulni a dolgok. Az álomszerű kertváros porig égett, Nancy pedig szépen lassan kiépítette kábítószer-termesztő kis birodalmát. Volt itt minden. Terhesség, mexikói drogbárók, fegyverkereskedelem.

  A történet hol komikus, hol drámai volt, de a műsor szerkesztői annyit örömmel közöltek, hogy a végét sikerült inkább az előbbire kihegyezni. További spoilerekről nem szeretnénk beszámolni, ajánljuk mindenkinek a sorozatot. Ha még nem láttál belőle egy részt sem, akkor érdemes belevágni. Szuper nyári szüneti program!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon