MENÜ
 • Nagytakarítást végzett a YouTube

  A nézettség a legfontosabb az oldal esetében, ugyanis az alapján lehet reklámidőt eladni.

  A világ legnagyobb videómegosztója elhatározta, hogy rendet tesz kicsit a saját háza táján és így is lett. Törölték az összes olyan megtekintést, amelyek hackerek által, mesterségesen lettek generálva, azaz nincs is mögöttük valós eltöltött idő. Összességében több milliárdos tételről van szó.

  Ez az akció leginkább egyes nemzetközi zenei kiadókat érint, különösen a Sony és az Universal Media Group vállalatokat. Csak ők ketten közel két milliárdos nézettséget veszítettek el így nagyon rövid idő alatt. Az utóbbi cég többek között Rihanna és Justin Bieber pártfogója, míg a Sony-nál olyan nevek vannak, mint Alicia Keys és Rita Ora.

  A YouTube állítása szerint nincs ebben az égvilágon semmi személyeskedés, csupán a nézettségszám-politikájukat szeretnék szigorítani és hatékonyabbá tenni. A nézettség pedig a legfontosabb az oldal esetében, ugyanis az alapján lehet reklámidőt eladni. Értékesebb egy videó ha megnézték 300 millióan, mintha csak 75 ezren. Nem utolsó sorban így járnak jól a feltöltők, többek között a kiadók is, akik persze fel vannak háborodva a helyzettől.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon