MENÜ
 • Nagytakarítást végzett a Google

  60 ezer applikációt töröltek

   A Google hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, de februárban mintegy hatvanezer alkalmazást töröltek a Google Play Store-ból. Az eltávolított alkalmazások egy részét a szoftverek fejlesztői távolították el, de a nagyobb hányadukat valószínűleg az eddigi legnagyobb tisztogatás során törölték. Ezek között sok csengőhangprogram, illetve a Google által spamként kezelt alkalmazás is volt.

  Nem árt tudni, hogy a Google nem az alkalmazásboltba bekerülés előtt ellenőriz, hanem utána. Ebből adódhat az a kellemetlenség, hogy a Play Store-ban jóval gyakrabban fordulnak elő kártékony alkalmazások, amiket idővel valószínűleg észlel a Google rendszere, de addig mindenki által elérhetők és jó sokan szívnak is miatta.

  Bezzeg az Apple… Az Apple ezzel szemben már a App Store-ba kerülés előtt szigorú vizsgálatnak veti alá a beérkező alkalmazásokat, ami természetesen jóval több időt és erőforrást kíván. A Google rendszere idővel hatékonyabbá válhat, ahogy a rendelkezésére álló adathalmaz folyamatosan bővül, de az alapvető problémát, az utólagos ellenőrzést nem szünteti meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon