MENÜ
 • Nagyon szégyelli magát Reese Witherspoon

  Nem tett jót a színésznő imázsának, hogy igazoltatás közben teljesen bepánikolt és hisztizni kezdett. Azóta nem győz bocsánatot kérni...

  Ahogy korábban lehetett róla hallani, az Oscar-díjas színésznőt és magyar származású férjét nemrégiben igazoltatták az atlantai járőrök, mivel Jim Toth ittasan vezetett, ráadásul autójával a forgalommal szemben haladt.

  Ha ez nem lenne elég, az esetet a jármű elejébe beépített kamera biztonsági okokból rögzítette is, mely előbb-utóbb a netre is felkerült. Míg Jim Toth teljesen csendben tűri az ellenőrzést, addig Reese Witherspoon nem írt magával. A sztár valószínűleg sokkot kaphatott, mert lázongása közben még arra is hivatkozott, hogy terhes, pedig valójában már tavaly szeptemberben megszületett harmadik gyermeke.

  A házaspárt rövid időre őrizetbe vették, majd szabadon bocsátották őket. Kisebb pénzbírságot róttak ki rájuk, illetve a férfinak meg kell jelennie egy alkoholproblémák kezelésére létesült kurzuson, valamint negyven óra közmunka végzésére is kötelezték.

  A színésznő pedig igyekezett menteni, ami menthető: és többször is elnézést kért, méghozzá nyilvánosan, az ABC televízió reggeli műsorában. Láthatóan megbánta tettét, és azzal védekezett, hogy pánikrohamot kapott, valamint a kelleténél többet ivott. Nem győzi hangoztatni, hogy mennyire szégyelli magát a történtek miatt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon