MENÜ
 • Nagyon is számított a méret

  Megdöbbenés és kínos csend akkor lett, amikor a helyi személyzet szembesült vele, hogy Jonah csak azt viszi magával fel az utastérbe, ami amúgy is mindig nála van.

  Hallottatok már Jonah Falcon amerikai állampolgárról? Érdemes kicsit közelebbről is megismerni őt, na persze nem nagyon! A tudomány és a Guiness Rekordok Könyve jelenlegi állása szerint emberünk rendelkezik jelenleg a világ legnagyobb emberi péniszével. Na, egyből érdekesebb, mi? Ő itt Jonah.

  Jonah hosszú ideje szeretné kipróbálni magát mint színész, szegényt azonban folyamatosan csak pornófilm felajánlásokkal találják be. Szegény a héten is pórul járt, ezúttal a repülőtéren, San Franciscoban. Áldozatául esett ugyanis a szigorú biztonsági intézkedéseknek. Gigantikus méretét ugyanis még nadrágon keresztül is csak nagyon nehezen tudja rejtegetni, így a biztonságiak azt hitték, valami illetéktelen, vagy veszélyes tárgyat tervez felvinni a repülőgépre.

  Megdöbbenés és kínos csend akkor lett, amikor a helyi személyzet szembesült vele, hogy Jonah csak azt viszi magával fel az utastérbe, ami amúgy is mindig nála van. Szerszámáról tudni kell, hogy harci állapotban harminc centiméter felett jár. Ezúton is gratulálunk neki!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon