MENÜ
 • Nagyobb péniszt akart, de levágták

  Hónapokig küzdött a fertőzéssel, mire kórházba került a középkorú férfi. Egyelőre nem tudni, hogy az olívaolaj, amit használt, okozta-e a rákos elváltozást.

  A Bangkok Post értesülései szerint az 50 éves férfit egy bangkoki kórházba szállították, miután egy injekció miatt olyan súlyos fertőzést kapott, hogy végül a heréi is kókusz nagyságúra dagadtak. A rettenetes állapotban lévő beteg először azt állította, véletlenül megvágta magát, ám később bevallotta, hogy olivaolajat fecskendezett péniszébe, hogy megnagyobbítsa azt.

  A szerencsétlen férfi, akinek nevét nem említik a hírforrások, hónapokig nem mert orvoshoz fordulni, annyira szégyellte a kialakult állapotot, ám végül a fertőzés és a fájdalom annyira elhatalmasodott rajta, hogy felkeresett egy szakembert.

  A fertőzés mellett ekkor már rákos elváltozást is diagnosztizáltak nála, így elkerülhetetlen volt a pénisz eltávolítása. Azzal kapcsolatban viták vannak, hogy a beadott olivaolajnak van-e valmi köze a rák kialakulásához, ám az biztos, hogy a tűszúrás okozhatta a fertőzést,

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon