MENÜ
 • Nagyképűsége miatt esett ki Plazma?

  A zsűritagok elmondták a véleményüket az adás után.

  A Csillag Születik legutóbbi kiesője Plazma lett. A tehetségkutató zsűrije szerint a fiatal rapper elszállt magától, ami rányomta a bélyegét produkcióira is, és ezért kellett búcsúznia a versenytől. A szombati élő show-ban kemény kritikákat kapott az előadására az összes ítésztől, akik a műsor után elmondták véleményüket a kieső személyével kapcsolatban.

  Míg Hajós András finoman arról beszélt, hogy hiányzott a fiúból az alázat, Puzsér nem volt ilyen visszafogott, és kemény kritikával illette a rappert.

  „A verseny elején, a castingok során ebben a fiúban még látni véltem az erős, energikus, mélyről jövő, igazi lázadó lehetőséget, a szomorú, hogy ebből végül csak „plázadás” lett. Egy underground MC lehetőségéből sajnálatomra egy konzumrapper valósult meg. Alighogy kivakarta magát a gettóból, máris olyan komfortosan bevette magát a plázába, hogy az hihetetlen, mintha ott született volna. Megcsapta a siker szele, rengeteg csaj veszi körül, rajongók hada, felkérések, amelyektől elszállt a fiú, mint a győzelmi zászló – mondta a kritikus. – Elkeserítő, hogy ilyen hamar felpuhult. Ő már rég nem a társadalmi konvenciók ellen, nem a közhatalom, a tanárai, az apja ellen lázad, hanem a lányok bugyijának kiszáradása ellen. Felvette a lázadás pózát, ami a produkciójára is rányomta a bélyegét. Annyira gyorsan lett sekélyes, hogy ezért csak részvétem!”

  Plazma nem így érzi: szerinte ugyanaz a srác maradt, mint eddig, és nem felejtette el, hogy honnan jött.

  „Nem értek egyet a zsűri véleményével, szerintem azért eshettem ki, mert nagyon kevés időm volt. Mivel én nem karaokézok, mint a többiek, nekem egy hét nem elég arra, hogy megírjak két dalt – nyilatkozta a fiú.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon