MENÜ
 • Nagy változások a MTV díja körül

  Lehet félelemre van oka az olyan kasszasikereknek, mint a Twillight vagy más tinivígjátékok. Bekeményít ugyanis az MTV Movie Awards...

  Hatalmas változásokon esik át idén az MTV Movie Awards. Nem csak kategóriák szűnnek meg és jönnek létre újak, hanem az a rendszer is megváltozik, amiben eldől, hogy kik lesznek a gála nyertesei. Mostantól nem az dönt, hogy milyen népszerűek a filmek a nézők körében.

  Hasonlóan az Oscarhoz, mostantól professzionális hollywoodi zsűri fogja odaítélni a díjakat, nem törődve a tinik ízlésével.

  Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól a nagy tinisikereknek nem lesz semmi esélye arra, hogy díjat nyerjenek. Az MTV ugyanis továbbra is enged beleszólást a nyertesek eldöntésébe. Az elnök, Stephen Friedman elmondása szerint a változások oka az, hogy nagyobb esélyt szeretnének adni a kisebb, fordulatosabb és váratlanabb alkotásoknak.

  A rajongói szavazás május elsején kezdődik. Az új kategóriák között lesznek olyan meglepők, mint a Legjobb Jellemfejlődés és Leggyomorforgatóbb Jelenet, de végre kap külön díjat a zene és a casting is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon