MENÜ
 • Nagy távozó a Barátok köztből

  Németh Kristók leveti magáról Kertész Géza karakterét. Legalábbis egy időre.

  A forgatókönyvírók úgy döntöttek, hogy Gézának mennie kell. Bár nem végleges a búcsú, a nézők egy darabig biztosan nem láthatják majd Németh Kristófot a Mátyás király téren.

  “Nem akarunk megválni Németh Kristóftól! – nyilatkozta Kalamár Tamás, a Barátok közt sorozat producere. – De lassan tizenöt éve megy ez a sorozat, Kertész Géza karaktere pedig majdnem az indulástól jelen van. Nyilvánvaló, hogy a kezdeti szereplők jellemére érdekes történeteket írni egyre nehezebb. Ezért döntöttünk úgy a forgatókönyvírókkal, hogy Gézát egy időre pihenőre küldjük, hogy megújulva térhessen vissza. Számunkra az a legfontosabb, hogy a történet mindig izgalmas legyen, és ha ehhez az kell, hogy a karakternek búcsút mondjunk, akkor azt meg kell, tegyük”.

  Márt volt rá eset, hogy Géza karakterét nélkülözte egy időre a sorozat, legutóbb Olaszországba menekült a törvény elől. Német Kristóf reméli, most sem kell hosszú időre búcsút vennie Berényiéktől. Az, hogy mikét távozik Géza egyelőre titok. A nézők valamikor a télen búcsúznak a karaktertől. Természetesen Kristóf számára is újszerű lesz a helyzet, hiszen rengeteg ideje szabadul fel.

  “Elsősorban a családnak szentelem majd ezt az időt, de szerencsére munka is akad bőven. Amióta felszínre kerültek a Kamaraszínházzal kapcsolatos ügyek, egyre többen keresnek meg felkérésekkel. Ha sikerül megakadályozni, hogy bezárják a színházat, szeptembertől még több munkám lesz. Jelenleg a meglévő előadá­saim is lefoglalnak, a nyár folyamán sok vidéki bemutató is lesz, ahova viszem magammal a kisfiamat, Lócit is, de persze külföldi nyaralást is tervezünk. Őszre pedig remélem, sikerül befejeznem a könyvemet, amiből kiderül, ki is valójában Németh Kristóf” – árulta el a színész.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon