MENÜ
 • Nagy Feró: Tegyük helyére a dolgokat!

  Wolf Kati világsztár lett, Nikolasról meg sehol semmi - Nagy Feró többek között az eddigi X-Faktor versenyzőkről is nyilatkozott. Többek közt. Hosszú, de velős interjúnk a mentorral.

  Laci az X-Faktor 2012 első sajtótájékoztatóján találkozott a műsor egyik mentorával, Nagy Feróval, akivel nem csak arról beszélgettek el, hogy mennyi esélye van a csapatoknak, és hogy mennyire ad AFC Tomi szavára, aki szerint a J.P.Z.-vel be fog égni a nagyöreg, hanem szóba került az is, mennyire forradalmi Fluor Mizuja és hogy mi az a – amúgy megdöbbentően szigorú – véleménye azokról az egykori tehetségkutatóban szerepelt énekesjelöltekről, akik végül nem vitték semmire… Vigyázat! Hosszú, de tanulságos!

  Képben vagyunk! Ne feledjétek! Ma már túl vagyunk egy interjún a P.J.Z.-vel és a Spirittel! Ha lemaradtatok volna, tegnap Kovács László Stone-al és Zámbó Krisztiánnal készített riportunkat mutattuk be, de láthattátok már interjúinkat a három fiúversenyzővel, Fehér ZoltánnalOláh Gergővel és Szabó Dáviddal, előtte pedig Csobot AdélAntal Tímea és Malek Miklós nyilatkozott kameránknak!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon