MENÜ
 • Nagy Adri meghódítja Amerikát

  A népszerű énekesnőnek hihetetlen élményben volt része a napokban.

  A Miamiban található Nemzetközi Pilótaképző Akadémia felkérte, hogy legyen az iskola reklámarca. Adri egy hetet töltött az Egyesült Államokban, ahol egy kisrepülő is vezetethetett, sőt még a Bahamákra is elrepítették.

  Nagy Adri imád repülni, így nagyon örült, mikor a pilótaképző iskola felkérte őt, hogy segítsen népszerűsíteni az oktatásukat. Az akadémia központja Miamiban van, így meghívták oda Adrit, nézzen körül náluk. Megismerkedett az iskolával, beült órákra, kipróbált egy különleges szimulátort is. Sőt, egy profi pilótával berepülték Miami környékét és a Bahamákon is járt. Az utazáson készült egy reklámfilm és volt egy különleges fotózás is, melyet Adri nagyon élvezett.

  „Életem egyik legjobb élménye ez az út. Gyönyörű a környék, a repülés minden percét imádtam. Szuper lenne, ha az autóvezetői engedély letétele után egyszer majd egy pilótajogosítványt is szerezhetnék itt Amerikában. Bár ez még a jövő zenéje” mesélte Adri

  Adri számára azonban első az éneklés, így minden erejével karrierjére koncentrál. Készül legújabb kislemeze, amelyet Los Angeles-ben, elismert amerikai producerek közreműködésével vesznek fel. Ezzel a dallal jelentkezik majd Adri az Eurovíziós dalversenyre, ahol nagy álma, hogy a nemzetközi döntőn képviselhesse Magyarországot!

  Az énekesnő a Fashion Map című divatműsorunk legújabb részében is feltűnt:

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon