MENÜ
 • Nagy a szerelem Hien és Caramel között

  Caramel úgy érzi, Hienhez hasonló nőt nem találna, és a lány is odavan a férfiért. Egymás oldalán találták meg a boldogságot.

  A Megasztár második szériájának győztese, Molnár Ferenc Caramel elsősorban szerelme, a tizennyolc éves, vietnami származású Hien éles eszét és humorát szereti.

  “Emberileg nagyon meg lehet fogni az okos humorral, ha látom, hogy valakinek vág az esze, az nálam jó pont. Hien pont ilyen. Annyira csibész és vicces is egyben, ami ritka – mesélte dicsérő szavakkal Caramel. – Ő olyan egyedi, hogy ilyen nincs is még egy. Én ilyen embert, ilyen nőt a harminc évem alatt nem ismertem, és biztos vagyok benne, hogy hozzá hasonlóval sem fogok találkozni.

  Hien könnyen vissza tud emlékezni az első találkozásukra, párjára azóta nagy művészként tekint.

  “Vendégfellépő volt az én szériámban. Már amikor bemutatkoztunk egymásnak, nagyon szimpatikus volt. Azzal kezdte, hogy nagyon tetszik neki a hangom, emlékszem, azt mondta nekem, hogy Chris Brownnal kéne duettet csinálnom. Adott egy csomó jó tanácsot. Már akkor el voltam képedve ezen, hogy úristen, Carameltől kapok segítséget, és ez nagyon jólesett. Akkor még eszembe sem jutott, hogy bármi lesz köztünk, hiszen még kislány voltam. De a szakmai kapcsolatunk szépen lassan szerelemmé alakult” – árulta el a lány.

  Érzéseiket tavaly év végén fedtél fel egymás és a nyilvánosság előtt, és azóta szerető társak a magánéletben.

  “A tehetsége mellett nagyon szeretem benne, hogy hihetetlenül érzelmes és szenvedélyes, és ez mindenben megmutatkozik – tette hozzá Hien, aki szeptembertől a Budapesti Műszaki Egyetem műszaki menedzser szakának tanulója lesz. – Azért nagyon jó a mi kapcsolatunk, mert változatos, sokat nevetünk, romantikázunk, beszélgetünk és zenélünk. Az egyetlen nehézséget az okozza, hogy több időt töltenénk együtt, mint amennyit tudunk. Nem tudom, hogy a munka mikor teszi ezt lehetővé, de nagy álmom, hogy elvigyem Vietnamba. Szeretném, ha megismerné a családomat.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon