MENÜ
 • Nagy a szerelem Gyurtáéknál

  Ha akarnák, sem tudnák titkolni boldogságukat a fiatalok. London úszóbajnoka az olimpiai bizottság elnökének lányával jár, és szerelmük nagyobb, mint valaha.

  Borkai Petra a következőt üzente párjának, Gyurta Daninak, amikor az olimpia bajnok az isztambuli világbajnokságon újabb aranyat nyert 200 mellen:

  “Csodálatos volt az Én szerelmem. A legnagyobb boldogságom! 2:01.35 berepültél a célba, ahogy mondtam. Köszönöm Neked ezt az élményt.”

  A fiatalok még Londonban, az olimpián kerültek közelebbi kapcsolatba, és szeptemberben már nyíltan vállalták a szerelmüket. Pontosabban Petra elismerte, hogy egy párt alkotnak, de többet erről nem akart mondani. Azóta viszont bátran hangoztatja érzelmeit: például nyilvános Facebook-oldalán a borítókép is kettejüket ábrázolja romantikus körülmények között, valamint olyan portrésorozatot is közzétett, melyet a My Love felirat tesz teljessé.

  Különben a 19 éves győri lány sem ismeretlen a nagyközönség előtt. És nemcsak azért, mert édesapja, Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász, illetve a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, hanem azért is, mert megnyerte az idei Miss Alpok–Adria 2012 szépségverseny magyar döntőjét.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon