MENÜ
 • Nádas György Jóban Rosszban forgat

  A TV2 a Csillagvirág Klinikán veti be a humoristát.

  Nádas György augusztustól forgat a napi szappanopera csapatával. Lehetséges, hogy pénzügyi okok állnak a háttérben, és a humorista megjelenése valaki más eltűnésével járhat.

  “Gyöngyi kegyetlen édesapját játszom a sorozatban, de természetesen ez a karakter távol áll a valódi énemtől – mesélte Nádas György. – Az életben nem ilyen szülő vagyok. Ez egy nagyon nehéz műfaj, iszonyatosan becsülöm és tisztelem azokat a színészeket, akik a sorozatban szerepelnek. Kívülállóként az ember nem is tudja, hogy mennyire nagy koncentrációt igényel ez az egész.”

  Elárulta, hogy az új terep miatt félve indult a forgatásra, ráadásul a figurája is ellenszenves, őt nem így ismerte meg a közönség. Viszont egy szeretnivaló, jó közösség fogadta, így élvezte a forgatást.

  Azt még nem lehet tudni, hogy Nádas György érkezése mennyire rendezi át a stábot, de volt már rá példa, hogy egy új szereplő érkezésével, valakinek távoznia kellett a Csillagvirág Klinikáról.

  “A Jóban Rosszbant egy adott költségvetésből kell leforgatnunk. Ez nem egyszerű dolog, és azt hiszem, hogy a stábunk páratlan munkát végez. A sorozat most dupla, kétszer félórás epizódokkal megy minden hétköznap, emögött pedig rengeteg küzdelem és erőfeszítés áll. A karakterek és színészek sorsa nem azon múlik, hogy hány új kolléga forgat velünk” – mondta a Jóban Rosszban producere, Nagy Tamás.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon