MENÜ
 • Muse. Budapest. Dubstep.

  Alig pár napja derültek ki a Muse őszi turnéinak állomásai: novemberben megint Budapestre látogat az brit zenekar.

  2002-ben és 2010-ben már felléptek a Szigeten, 2007-ben pedig a Budapest Sportarénában adtak koncertet, de a 2012-es év megint csak eseményszámba megy majd a Muse-rajongók körében. Ugyanis a gitáros-énekes Matt Bellamy, a basszista Christopher Wolstenholme és Dominic Howard dobos alkotta bandanovember 20-án ismét Budapestre látogat, és ismét a Sportarénában őrjítik majd meg a közönséget.

  És ha ez nem lenne elég, ősszel új albummal örvendeztetik meg a rajongókat. Ehhez pedig egy filmelőzetessel rukkoltak elő, melynek utolsó másodpercei igencsak nagy meglepetéssel szolgálnak. Itt ti is megtekinthetitek a videót.

  Már a korábbi hírmorzsákból is úgy tűnt, hogy a Muse hatodik nekifutásra nagy váltásra készül: Christopher Wolstenholme pár hónapja egy interjúban „valami radikális eltérő” új lemezt ígért, Matt Bellamy pedig az elektronika erősödő hatását emelte ki az őszre ígért új albumon, konkrétan a francia Justice nevét említve. Látva az előzetes videó apokaliptikus képeit, illetve hallva a dubstep-hatású zenét, bízzunk benne, hogy valóban ütős album ígérkezik.

  Az együttes honlapján a visszaszámláló már csak 99 nap várakozást ígér. Tehát, ha jól számolunk, akkor a a szeptember 17-re eső hétre tehetjük a The 2nd Law című Muse-lemez megjelenését.

  Várjuk!

  Forrás: recorder.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon