MENÜ
 • Muri Enikő X-Faktorossal randizik

  Úgy látszik, az énekes tehetségkutató két sztárja egymásra talált.

  Ha hinni lehet a híreszteléseknek Muri Enikő és a Rocktenors énekese, Táborosi Márk között több van kialakulóban, mint barátság. Már a műsor alatt is jól megértették egymást, de miután véget ért a megmérettetés mindkettejük élete fenekestül felfordult. Nem sok idejük volt a magánéletükre koncentrálni, de aztán egyszercsak megtört a jég.

  „Enikő különleges lány. Kedves, okos, és jó a humora. Nagyon tetszik. A műsor után nem nagyon találkoztunk, mert nem volt időnk egymásra, de aztán szerencsére mégis összefutottunk. Voltunk kiállításon, moziban, ebédeltünk, együtt töltöttünk egy napot, majd Enci lakása felé vettük az irányt. Éjszakába nyúlóan beszélgettünk nála…” – vallotta be Márk. Ezután randevút kért a lánytól, és azóta is rendszeresen találkoznak.

  „Nem tudom, mi lesz ebből, egy biztos: élvezzük egymás társaságát! Én semmi jónak nem vagyok az elrontója, ha a szerelem jönni akar, hadd jöjjön!”.

  Lehet, hogy valóban komoly dologról van szó, hiszen Enikő felrakott egy közös képet kettejükről a legnépszerűbb közösségi oldalra.

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon