MENÜ
 • Muri Enikő még fesztiválszűz

  Ha már Sziget Fesztivál, akkor Laci Muri Enikőt is elkapta egy gyors interjúra.

  A X-Faktorban felfedezett énekesnő papucsára mutatva bizonyította, hogy nem rutinos fesztiválozó, a Szigeten most van itt először, abszolút fesztiválszűznek számít. Majd sietve hozzátette, hogy ez nem teljesen igaz, hiszen négy évvel ezelőtt részt vett az EFOTT-on. Két napot sátoroztak, de finoman szólva sem vált a kedvenc elfoglaltságává.

  “Folyamatosan attól féltem, hogy vag y a cuccaimat lopják el, vagy engem lopnak el, de valami fog történni. Szerencsére épségben megvolt minden” – mesélte Enikő.

  Viszont egyetlen dolgot nagyon szeret a fesztiválokban: azt, hogy nagyon jó hangulat, és az emberek láthatóan jól érzik magukat, ez neki nagyon fontos.

  Szóba került az esti program is, de Enikő a Tankcsapda koncert helyett inkább otthoni filmezést tervez. Hozzátette, hogy Ákos nagyon nagy favoritja, és szeretett volna ott lenni a koncertjén, de sajnos dolgoznia kellett.

  Végül az olimpiára terelődött a szó. Enikő, ha ideje engedi, követi az ötkarikás játékokat. Sőt, észrevette, hogy az előző interjúalany Ungvári Miklós kicsit csalódottnak tűnt a második helyezéssel, így röviden üzent neki:

  “Kedves Miklós, Magyarország nagyon büszek rád így is. Plusz én is második lettem a versenyben” – mosolygott. Az ezüstérmet is nagyon nagy és szép eredmény tartja, amire egy sportoló élete végéig büszke lehet.

  A teljes videót később megtekinthetitek a Mosaic Online oldalán.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon