MENÜ
 • Muri Enikő a koncertekre edz

  Az énekesnő saját bevallása szerint kicsit ellustult az utóbbi időben, de megfogadta, hogy az őszi koncertekre bomba formába hozza magát.

  Enikőnek mostanában nem volt annyi ideje magára, mint szerette volna. Miközben az Egyesült Államokban pihen, nem figyelt oda az edzésre, és Magyarországon is a koncertről koncertre való rohanás közben gyakran vendége egy-egy gyorséttermi láncnak. De megérett az idő a változásra: az X-Faktor felfedezettje elhatározta, hogy kisportolja a testét, méghozzá egy Power Plate nevű eszköz segítségével, amely folyamatosan mozgásban tartja a testét a tréningek közben. És persze az egészséges életmód is fontos szemponttá vált.

  “Sosem éreztem magam kövérnek, így most sem, de szeretnék egy kis izmot összeszedni, hogy formában tartsam magam. Ellensúlyozni kell a sok gyorskaját. Most heti háromszor járok edzeni, és máris látom a változást, pedig csak rövid ideje csinálom” – mesélte Enikő.

  A remek alak pedig fontos, hiszen a közelgő koncertjein a maximumot szeretné nyújtani. Ez pedig megér egy kis fújtatást.

  “Kicsit ellustultam, és ebből elegem van, eljött az idő a változtatásra. Augusztus végén kijön az első önálló albumom, és beindul a koncertszezon, amelynek a csúcspontja az októberi lemezbemutató lesz. Nem tehetem meg a rajongókkal, hogy addigra ne legyek bomba formában. Ez egyszerűen kötelességem velük szemben, ráadásul jobban fogom bírni a bulikat, ha meg vagyok erősödve” – tette hozzá az énekesnő.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon