MENÜ
 • Műpéniszt kapott a 43 éves szűz férfi

  Gyerekkori sérülés után könnyebbülhet meg a brit férfi.

  Az élet nem volt könnyű Mohammed Abbad. A 43 éves skót férfi akkor vesztette el összes nemi szervét, amikor hatévesen elgázolta egy autó, majd 200 méteren át vonszolta. 37 évvel később új reményt (és szexet) kapott az életben, miután egy londoni egyetemi kórház sebészei 20 centiméteres bionikus péniszt adtak neki. Egy gomb megnyomásával a herezacskójában Abad felpumpálhatja új fériasságát folyadékkal, amit egy, a hasüregében elhelyezett implantátum tárol.

  “Ha egy kis akcióra vágysz, megnyomod a ‘be’ gombot, és ha végeztél, megnyomsz egy másikat. Csak másodpercekbe kerül,” mondta el a Sun magazinnak.

  penistransplant

  Az orvosoknak három évébe és több tucat műtétbe került, hogy létrehozzák és felhelyezzék az új hímtagot, amelyet a karjáról vett bőrgraftokkal olvasztottak a környezetébe. Az utolsó műtét 11 órába került. Mohammed most a szerelmet keresi.

  “Néhány nő biztosan ki akarja próbálni,” mondta.

  2013-ban Abad felbukkant egy Embarassing Bodies című műsorrészben, ahol arról beszélt, hogy a baleset után megmaradt öt centiméteres pénisze teljesen béna – közölte a Daily Mail.

  Abad természetesen nem az első ember, aki ilyen módon kapta vissza büszkeségét. Egy nevét nem vállaló dél-afrikai férfi múlt évben esett át a világ első pénisztranszplantációján. Az átültetés jól sikerült, hiszen a férfi felesége azóta első közös gyermeküket várja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon