MENÜ
 • Munkanélküli lett a Megasztár miatt

  Gerendás Dávid most nincs egyszerű helyzetben: nem elég, hogy rontott a tehetségkutató párbaján és kiesett a versenyből, de még munkáját is elveszítette.

  Valószínű, az zavarta meg, hogy jól megszokott társa, a gitárja nélkül kellett színpadra állnia.

  „Alapvetően gitáros- énekesnek tartom magam, de ebben a műfajban nem tudtam megmutatni az igazi oldalamat. Gitár nélkül pedig rontottam is, így abszolút csak magamat okolhatom a kiesésért. Egyébként jobb így, mintha életem legjobbját nyújtva mondják, hogy nem kellek.”

  A zsűri sem kegyelmezett az énekesnek, ami igencsak megviselte.

  „Csalódott vagyok, mert bár nagyon hasznos dolgokat mondott a zsűri, picit úgy éreztem, hogy a Bereczki, Mester páros nem csak az adott produkciómat húzta le. Ha azt mondják: azért estem ki, mert hibáztam, akkor könnyebben elfogadnám. Úgy érzem, más dolgok is szerepet játszhattak a háttérben, például az sem volt előny, hogy Gerendás Péter fia vagyok.”

  Ráadásul a munkája is megszűnt, egy internetes reklámcégnél dolgozott a Megasztár előtt. A tehetségkutató alatt pedig még nem tudott új állás után néznie.

  „Szerettem a reklámszakmában dolgozni, és szívesen folytatnám hasonló területen, de nyitott vagyok szinte bármire. Legjobban a műsorvezetés érdekel, persze nem képzelem magamról, hogy jövőre kitúrhatom Tillát, egyelőre csak kisebb háttérmunkákra gondolok, amihez jó alap lehet a korábbi rádiós múltam.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon