MENÜ
 • Munka miatt lógott, letartóztatták

  Texas államban nem viccelnek a lógással. Egy tizenegyedikes lány éppen emiatt került börtönbe. Habár a mulasztásokra megvolt az oka... Ez valami igazán felháborító lesz!

  Mióta elváltak a lány szülei, élete gyökerestül megváltozott. A lány szülei ugyanis nem vállalták tovább a gyereknevelést, így anyuka és apuka híján a lánynak egymagának kellett eltartania magát és két húgát.

  Támogatás híján magának kellett pénzt szereznie, így gyorsan szerzett a gimnázium mellé két munkát is. Ms Tran élete ezekután csak a hajszából állt: egyik munkahelyén, egy tisztítóban, teljese munkaidőben dolgozott, a másikon, egy esküvői rendezvénycsarnokban pedig részmunkaidősként. Mellette viszont próbált helytállni a gimnáziumban is.

  Ahol viszont duplán kellett teljesítenie, miután kétszeres kreditpontot akart: így emelt óraszámban tanulta az angol irodalmat, a az algebrát és a spanyolt.

  Bár küzdött, a pénz beszélt, a diáknak így többször mulasztania is kellett az iskolában, néha egész napokat. A figyelemztetések sorba jöttek, mely a bírósághoz és egy felháborító ítélethez vezetett: a lányt 100 dollár büntetésre ítélték és 24 órányi börtönre, figyelmeztetésként.

  A bíró magyarázata szerint eme diáklány példáján lehet igazán megmutatni, hogy a lógás nem játék. Véleménye szerint ha most nem büntetnek, akkor a gyerekek túl nagy pórázon lesznek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon