MENÜ
 • Mulberry 2013 ősz/tél

  A Mulberry bemutatta legfrissebb kollekcióját a Londoni Divathét keretében

  Pénteken kezdetét vette a London Fashion Week, aminek keretében több nagy és kisebb márka mutatja be a friss őszi/téli kollekcióit. Az 1971-ben alapított, eleinte csak táskáiról ismert Mulberry is kifutóra vonultatta a legújabb kreációt.

  Szoknya és nadrág kombinációk, gyönyörűen szabott bőrkabátok, letisztult, bő ujjú kabátok, elegancia. Emma Hill, a ház kreatív vezetője elmondta, hogy Jane How stylist elkezdett játszani a lookokkal, így kerültek össze a nadrágok és szoknyák, s így vált a nadrág az új harisnyává, ezáltal egy kis kilencvenes éveket csempészve a kifutóra.

  Sok-sok kabát közül lehet majd válogatni, amik a különböző anyagok mixelésével (tweed, bőr, szőrme, gyapjú) váltak igazán izgalmassá, valamint a tökéletes szabásvonalakkal, és puffos szőrme ujjakkal. Karakteresek a tunika ruhák, amik szintén nadrággal felvéve jelentek meg. Kiegészítőnek nagyon jók a hosszú, teljes karos kesztyűk

  A printekben virágminták, és erdei teremtmények tűnnek fel, amik a tradicionális brit hagyományok jegyében fogantak, ami olyan nagyon a Mulberry sajátja, mint ahogyan a szofisztikált érzékenység is, amit az egész kollekció prezentál.

  Hill elmondta, hogy a ruhák határozottan felnőtt, érett darabok, de némi pimaszság itt-ott azért megjelenik bennük. Egyes darabok kutya alternatívái is megjelentek a kifutón.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon