MENÜ
 • Műhas és egyéb újdonságok a Másnaposok 3-ban

  Jó sok információt gyűjtöttünk össze a Másnaposok 3 forgatásáról, melyen egy lesifotós egy különleges kulisszatitkot is leleplezett.

  Mivel a Másnaposok harmadik része után több folytatás biztosan nem készül, a készítők egy igazán ütős befejezést akarnak létrehozni, mely természetesen kapcsolódni fog az első két rész sztorijához. A film legőrültebb szereplője, Zach Galifianakis is újra visszatér a képernyőre, igaz, ahhoz, hogy régi formáját hozza, kellett egy kis segítség.

  A színész az utóbbi hónapokban jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, a filmben játszott szerepéhez azonban újra méretes pocakot kellett volna növeszteni. Ekkor jöttek képbe a smink- és jelmezmesterek, akik a felvételek szerint igazán szép és méretes műhasat álmodtak meg a torzonborz színésznek.

  A lesifotósok által lefülelt jelenetben a Zach által alakított Alan éppen egy üvegekkel teli zacskóval sétál el a Michael Epps’ által megformált Black Doug autójától.

  A Másnaposok három a filmsorozat utolsó része lesz a rendező, Todd Phillips bejelentése szerint. A forgalmazó Warner Bros eddig egy nyúlfaroknyi, de annál többet ígérő leírást adott közzé a mozival kapcsolatban:

  “Ezúttal nem lesz esküvő. Nem lesz legénybúcsúztató. Mi alakulhatna tehát rosszul? De ha a Wolf Pack útnak indul, akkor bármi megtörténhet”

  Egyes pletykák szerint a harmadik rész el fog térni az eddigi tematikától, vagyis elmarad a bizonyos “berúgtunk és felébredtünk emlékek nélkül” koncepció.

  A szereplőkön nem változtattak, vagyis az eddig említett színészek közül láthatjuk majd a vásznon még Bradley Coopert, Ed Helmst, Justin Barthát, a nagyobb szerepet kapó Ken Jeongot, de visszatér a produkcióba Mike Tyson és Heather Graham is.

  A Másnaposok első része 2009-ben jelent meg és rövid idő alatt lett minden idők legtöbb bevételét hozó felnőtt-vígjátéka, tavaly viszont a második rész újabb rekordot döntött, miután 132 milliárd forintot hozott a konyhára.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak