MENÜ
 • Mugler őszelő 2013

  Szokatlan őszelő kollekció képeit tette közzé a Mugler.

  A Muglertől teljesen szokatlan stílusú ruhákkal találkozik, aki megnézi a friss fotókat, hiszen egy olyan visszafogott képi világ köszön vissza ránk, amit nem szoktunk meg. A márka tervezője, Nicola Formichetti úgy nyilatkozott az őszelő kollekcióról, hogy főként a a sci-fi divat és a kilencvenes évek grunge stílusa adta az inspirációt.

  Sébastien Peigné, a női vonal tervezője szerint is ez a legnyugodttabb kollekció, amit eddig Formichettivel alkottak. Egy fajta vintage harmónia jellemzi a fotókat, mintha gazdag los angelesi lányok visleteit látnánk néhány évtizeddel korábbanról, vagy néhány Pierre Cardin kreáció remake-jét.

  Tiszta szabásvonalak, pasztell és élénk színek variációi, természetellenes színű műszőr, mély textúrájú anyagok, az egész egy végtelen játékos szándékot sugall, de talán néhol mintha erőltetett lenne, mintha ezt már láttuk volna. Nem rossz-nem rossz, de talán egy kicsit mást, kicsit többet vártunk volna a Muglertől, és talán elképzelhető, hogy a suszter maradjon a kaptafánál mondás talán ráhúzható az esetre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon