MENÜ
 • MTV Europe Music Awards – Ötödik rész

  LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ

  Az idén Amszterdamban megrendezésre kerülő MTV EMA kategóriái közül a napokban már négyet is bemutattunk. Olvasshattatok már a Legjobb Pop Előadó, a Legjobb Dal, a Legjobb Női és a Legjobb Férfi Előadó jelöltjeiről is és egy-egy számukat is meghallgathattátok. Sőt, olyan is van, aki már többször is szerepelt a listán, hiszen több kategóriában is jelölték. Ma egy különösen izgalmas csapattal ismerkedhettek meg. Ők a Legjobb Új Előadó jelöltjei. Elképesztő jó slágerek, erős mezőny!

  A londoni Bastille frontembere az énekes-dalszövegíró Dan Smith. Az első studióalbumuk, a Bad Blood az angol zenei listákon első helyen nyitott 2013 márciusában, és hatalmas slágerré vált az egész világon. Aki esetleg mégsem hallotta volna, most pótolhat:

  A svéd duó, Aino Jawo és Caroline Hjelt 2013-ban tört be a nemzetközi piacra a nagyon kapós I Love It dallal. Kétségtelen tény, hogy ezt a számot nem lehet nem imádni.

  Az MTV PUSH előadó Imagine Dragons Radioactive című dala a Rolling Stone szerint az év legjobb rockszáma lett.

  Macklemore és Ryan Lewis a Thrift Shophoz készült klippel váltak hirtelen világsztárrá. Öt kategóriában is jelölték őket, többek között a már bemutatott Legjobb Dalban is! A többi pedig részünkről még hátravan.

  Piers Agget, Kesi Dryden és Amir Amor dalszerző-előadók, valamint DJ Locksmith alkotja a kelet-londoni Rudimental kvartettjét.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak