MENÜ
 • MTV Europe Music Awards – Második rész

  LEGJOBB DAL

  A múlt héten bemutattuk az idén Amszterdamban megrendezésre kerülő MTV Europe Music Awards díjkiosztó egyik legfontosabb kategóriájának, a Legjobb Pop Előadó jelöltjeit. Ma itt van egy másik legalább olyan fontos kategória, a Legjobb Dal! Hallgassuk meg mindet!

  A sort az a Bruno Mars kezdi, akinek mint korábban már kiderült van kitűnő szakítós zenéje és a Playboy címlapján is megadatott szerepelnie. Eddig 10 millió lemeze fogyott világszerte – csak a legutóbbi Unorthodox Jukebox című albumból 4 millió példány kelt el. 2011-ben 2 EMA-díjat nyert.

  A titokzatos, és nagyon komoly hatású francia house/elektronikus zenei duónak köszönhetjük 2013 egyik legnagyobb slágerét.

  Macklemore és Ryan Lewis a Thrift Shophoz készült klippel váltak hirtelen világsztárrá. Méghozzá olyan hirtelen, hogy egyelőre nagyon mi magunk se tudunk róluk többet mondani, hacsak azt nem, hogy Macklemore nagy támogatója a melegházasságnak.

  A barbadosi Rihanna csupán néhány év alatt jutott fel a szupersztár-ranglétra tetejére, és eddig összesen több mint 100 millió eladott albummal, valamint 4 milliárdos nézettséggel büszkélkedhet. Zenei karrierje mellett pedig úgy tűnik szép csöndesen filmes hátterét is elkezdi építgetni.

  Az énekes-dalszövegíró Robin Thicke rendesen befutott a Blurred Lines című slágerével, amely Nagy-Britanniában 2013 második legkelendőbb kislemeze lett.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak