MENÜ
 • MTV Europe Music Awards – Hatodik rész

  LEGJOBB ROCK ELŐADÓ

  A november 11-én Amszterdamban megrendezésre kerülő MTV EMA ma bemutatott kategóriája igazán különleges. Az elmúlt öt alkalommal (Legjobb Pop Előadó, Legjobb Dal, Legjobb Női Előadó, Legjobb Férfi Előadó, Legjobb Új Előadó), elsősorban a popzene szerelmeseinek jártunk a kedvében, ma azonban szemeinket a rockosabb vonalra vetjük.

  A Black Sabbath több mint 70 millió lemezt adott el világszerte. 45 évnyi zenélés után is keményen nyomják: a legutóbbi, “13” című albumuk listavezető lett az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is.

  Nyertesek, jelöltek és fellépők voltak számtalan EMA-gálán, a punklegendának számító Green Day világszerte mintegy 75 milliós eladással büszkélkedhet.

  A Followill-fiúk visszatértek a stadionokba:, világkörüli turnéra indultak 6. stúdióalbumukkal, a “Mechanical Bull”-lal. Van miért izgulniuk, hiszen csak ebben a kategóriában jelölték őket.

  A Josh Homme vezette Queens of the Stone Age hard rock banda számtalan zenésszel működött már együtt. A 2013-as …Like Clockwork az első olyan albumuk, ami az Államokban a listák első helyére ugrott, és második helyet ért el a brit chartokon.

  A The Killers 20 millió albumot adott el világszerte, kétszer pedig az MTV EMA-gálán is felléptek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon