MENÜ
 • Mozgólépcsőn ment szemben a forgalommal

  Senki sem tudja, valójában mit is művelt az a férfi, aki egy tottenhami földalatti-állomás mozgólépcsőjén okozott kisebb felfordulást.

  Egy öltönyös, aktatáskás férfi jó néhány bámészkodót fakasztott mosolyra, amikor Tottenham egyik földalatti-állomásának mozgólépcsőjén a forgalommal szemben próbált menni, nem törődve azzal, hogy két perc alatt sem sikerült megtenni a hátralévő három méteres távot.

  A mellette elhaladók próbáltak szólni neki, hogy rossz irányba megy, sőt, némelyek meg is próbálták fordítani a férfit, de ő hajthatatlanul lépegetett felfelé a lefele mozgó lépcsőfokokon.

  Az esetet egy huszonhét éves férfi kamerával is rögzítette, majd a Daily Telegraphnak nyilatkozott az esetről: “Éppen hazafelé tartottam egy vacsoráról, amikor szó szerint beleütköztem ebbe a férfibe. Először azt hittem többekkel együtt, hogy csak az üzlettársaival viccelődik, de egy idő után nyilvánvalóvá vált, hogy egyedül van. Talán részeg volt, fogalmam sincs, mindenesetre csak ment és ment felfelé a lépcsőn mindenféle előrehaladás nélkül. Ekkor szóltak neki páran, de nem hallgatott senkire. Végül egy lány megnyomta a mozgólépcsőn a stop-gombot és hagytuk egész egyszerűen felsétálni. Nevetséges és egyben ijesztő volt!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon