MENÜ
 • Most már biztos jön az új No Doubt lemez

  Rajongók ezrei könnyezték meg tegnap a No Doubt új videóját, melyben az együttes tagjai bejelentették, hogy hamarosan új albummal örvendeztetik meg a nagyközönséget.

  A  bejelentésben viszont nem volt túl sok meglepetés. Az együttes már több éve bejelentette, hogy újra összeáll és azóta jónéhány koncertet is adtak, a régi nagy klasszikusokat felelevenítve. Gwen Stefani bandája az új lemez készültet leginkább Twitteren és Facebookon jelezte, ahol tömérdek képpel árasztották el lájkolóikat, hogy bemutassák hogyan zajlanak a munkálatok a várva-várt korongon.

  A várható megjelenési dátum viszont folyamatosan csak húzódott egyre inkább el: ennek a kellemetlen szituációnak viszont tegnap véget vetett a legendás négytagú banda. Youtube-ra feltöltött videóüzenetükben tudatták a világgal, hogy a No Doubt új lemeze 2012. szeptember 25-én kerül a boltokba.

  Az új kislemezről és videóról egyelőre semmi információ, ahogyan a korong címéről sem. A bandatagok viszont weblapjukra írt üzenetükben mindenkit megnyugtattak: mostantól méginkább ki fogjáhasználni a közösségi médiát és el fogják árasztani videókkal, képekkel és információmorzsákkal az érdeklődőket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon