MENÜ
 • Most ByeAlex is labdába rúghat!

  A Mátraalja Fesztiválon debütál a legújabb fociőrület, a BillBall

  A Mátraalja Fesztiválon debütál Magyarország legújabb fociőrülete, a BillBall, amely a futball és a billiárd kombinációjából kialakított izgalmas ügyességi játék. Az esemény egyik sztárfellépője, ByeAlex elsőként próbálhatja ki az új sportágat.

   byealex

  Hazánk legújabb labdajátékát az augusztus 8-9. közötti Mátraalja Fesztiválon mutatják be először. A BillBall két külön sportág, a billiárd és a futball ötvözete, amelynek szabálya az úgynevezett pool billiárd előírásaira épül. A játékot egy nagyméretű billiárdasztalon állva, focilabdával játsszák, amelynek során dákók használata helyett lábbal passzolják a labdákat egymásnak a versenyzők.

  billball

  A rendezvény első napján ByeAlexet a színpad mellett a Billball pályánál lehet majd megtalálni.

  “Kifejezetten sportembernek, vallom magam, de engem inkább a technikai vagy teljesítményorientált sportok izgatnak fel. Ennek ellenére biztos rálesünk majd egy mérkőzésre a koncertünk előtt vagy után.” – mondta az énekes.                                                          

  Az augusztus 8-i BillBall bajnokság mellett számos érdekes programmal várják a látogatókat a pásztói strandon, mint például palóc szépségverseny, Street Workout és tudományos játszóház.

  ByeAlex legutóbb megjelent klipjét ITT megnézheted!

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő