MENÜ
 • Mosolyt hoznak a télbe A Madagaszkár pingvinjei

  Ki hallott már olyat, hogy egy pingvin az Antarktisz helyett inkább választja pihenőhelyéül a forró Ausztráliát? A határozott Kapitány, az olvasni képtelen, de zseniális találmányokat eszkábáló Kowalski, az érzékeny Közlegény és az állandóan durrogó Rico vállvetve küzdenek azért, hogy mindenki a Madagaszkár filmek alapján készült mesesorozatot válassza kikapcsolódásul.

  Társuk ebben az önimádó Julien király is, de a szériában mutatkozik be az eddig nem látott Marlene, a vidra, aki végtelenül pozitív hozzáállásával napi rendszerességgel a Kapitány idegeire megy. Persze ők sem lehetnek ellenfelei a félkatonai módszerekkel operáló pingvincsapatnak, akik már a Madagaszkár első két részében is a gyerekek kedvencei lettek, szélsőséges személyiségüknek és egymással szívesen konfrontáló stílusuknak hála.

  Sokak szerint a Nickelodeon sorozatában újraéled a Kengyelfutó gyalogkakukkból ismert Prérifarkas hangvétele, aki a ’40-es évek gengszterfilmjeivel összefogva táborozik le a New York-i állatkertben. Humorból sincs hiány a műsorban, egy ízben Kapitány lánynak képzelve magát indul önfelfedező túrára, de az idősebb korosztálynak is bátran ajánlható a széria, hiszen olyan témák is a felszínre kerülnek A Madagaszkár pingvinjeiben, mint a média mindennapokban betöltött szerepe, a bajtársiasság, és az önfeláldozás. Játszva nevelnek kedvenceink!

  Nem csoda, hogy a DreamWorks felmérésének eredményeképp a pingvinek lettek a legnépszerűbb állatkák, akiket a szakértők egy különálló sorozat főszereplőiként el tudtak képzelni: hiába volt ott a Madagaszkár-filmekben Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, vagy éppen Gloria a súlyos személyiséggel megáldott víziló, a gyerekek és a tesztközönség részéről mégis Kowalskiék kapták a legnagyobb tapsot.

  A Nickelodeon fennállása során olyan legendás mesesorozatokat gyártott már, mint a felnőtteknek is ajánlható Avatar: Az utolsó léghajlító, a mindenki kedvenceként jellemezhető SpongyaBob Kockanadrág, vagy éppen Arnold, a Hé, Arnold! furcsa fejszerkezetű hőse. Méltán emlegethetjük A Madagaszkár pingvinjeit is akként a sorozatként, amiről egy-két emberöltő múlva nosztalgikusan beszél majd az akkorra felnőtt közönség.

  A Madagaszkár pingvinjei február 18-tól a Nickelodeon műsorán!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon