MENÜ
 • Mosaic Café – Oldalunk meghódítja a rádiót!

  A MosaicOnline mindig is képben volt, de most egy új szintre emelkedünk. Irány a rádió! Riporterünk, Laci az RTL Klub sztárjával indít reggeli rádióműsort, Mosaic Café címen!

  A mosaiconline.hu eddig fergeteges videóinterjúkkal szórakoztatott titeket Magyarország legnagyobb hírességeivel. Ott voltunk minden fesztiválon, minden díjátadón, elsők között készíthettünk interjúkat tehetségkutatók és reality-showk kiesett és nyertes játékosaival és tömérdek más program kulisszái mögé vittünk már be titeket riportereink és operatőreink segítségével. A magyar médiát képviselve kijutottunk idén Bakuba is, hogy testközelből mutassuk be nektek saját és más országok indulóit és a főpróbákat az Eurovíziós Dalfesztiválon.

  Cikkeinkről nem is beszélve, melyekből nem csak a magyar sztárokkal kapcsolatos izgalmakról kaphattok friss, még javában ropogós információkat, de nálunk olvashattok a legújabb külföldi sztárhírekről és bár bulvároldalhoz illően nem hagyjuk ki a szaftos, morbid híreket sem, egyedülálló módon nálunk olvashattok komoly kulturális és tudományos híreket is, a sportról már nem is beszélve.

  Naponta jelentkező főcikkeinkben a legérdekesebb témákat tárgyaljuk, kezdve kísértethistóriáktól egészen az orchideák gondozásáig, de folyamatosan prezentáljuk nektek a legelismertebb írók életpályáját, írunk a legfrissebb filmekről és Forma 1 újdonságairól.

  Most pedig mérföldkőhöz érkeztünk.

  Mosaic Café – amit cukor nélkül hallgathatsz

  A Mosaic mostantól rádión is jelentkezik, hogy az éterben is képben lehessünk. Magazinunk a Lounge Radión fog szerepelni, egy külön műsorral, melynek a Mosaic Café címet álmodtuk meg. Mosaic Café – amit cukor nélkül hallgathatsz. Hiszen rádióadásunk mellé nem kell már semmi más élvezet. Izgalmas sztárhírek, izgalmas témák, a legjobb zenék és két műsorvezető, akiknek hülyéskedésein már ezrek nevettek sírva.

  Hogy kik fogják megédesíteni napjaitokat reggel kilenc óra és dél között? Riporterünk Laci és országunk egyik legfelkapottabb énekese, az RTL Klub sztárja, Gyurcsík Tibor!

  “Tibivel ketten kitaláltuk a műsortükröt, ami nagy része természetesen a Mosaic-on fellelhető legfrissebb hírekből tevődik össze, de helyet kap majd minden héten egy ismert ember társműsorvezetőnek, lesz reggeli ébresztő, ahol szintén ismert embert “zaklatunk” majd” – árulta el Laci, mikor a rádióműsor programjáról kérdeztük.

  Volt egy másik kérdés, ami nem hagyott minket nyugodni. Egy rádiós élete nem fenékig tejfel, főleg, ha reggeli műsort vezet. Összeszerkeszteni a híreket, beállítani a hangokat, lefújni a port a lemezekről, amik forogni fognak – bizony a reggel kilences kezdés alapos koránkelést igényel. Hogyan lehet ezt könnyen kivitelezni?

  “Valóban azzal lesz a legtöbb gondom, de annyira motivál, hogy az éterben is bizonyítsak, így lesz miért felkelni. Gyurcsík Tibivel könnyen együtt lehet dolgozni, ezt bizonyítja a számtalan mosaic-os riport, amit együtt készítettünk. Várjuk már a hétfőt, hiszen reggel 9-kor már élőben kezdünk!” – mondta Laci a témával kapcsolatban, akinek mellesleg lehet, hogy Gyurcsík Tibor ébresztórájának szerepét is vállalni kell: “Lacival szomszédok vagyunk, így ha valamelyikünk nem jön ki a lakásból időben, majd dörömbölünk az ajtón.” – fűzte hozzá az X-Faktor egykori énekese.

  De vajon hogyan került a képbe Tibi, aki eddig csak énekelt a rádióban?

  “Laci keresett meg, hogy csináljunk valami őrültséget. Először nem értettem, hogy mit akar, majd mondta, hogy indul egy reggeli rádióműsora, és vállalnék e vendégszereplést. Majd ezt követően a rádióval is megegyeztünk, és felkértek, hogy legyek Laci partnere a reggeli műsorban.”

  Ne feledjétek tehát – az éterben is képben vagyunk! Kapcsoljatok a Lounge Radióra minden reggel 9-től 12-ig és hallgassátok a Mosaic Cafe-t, hogy Laci és Tibi megédesíthessék délelőttjeiteket!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon