MENÜ
 • Mopedjén száguldozott a részeg nagyi

  Felborult elektromos motorjával az erősen bevodkázott idős hölgy, ám a szondába nem volt hajlandó belefújni. Azt állította, nem is részeg, hiszen hat ital ebéd után neki semmiség.

  Az 54 éves Tina Morris jópár felest megivott kedvenc piájából, majd rögtön száguldozni támadt kedve. Természetesen nem lett jó vége a mulatságnak…

  Az ittas hölgy elektromos mopedjével indult útnak maximum sebességgel, aztán egyszer csak felborult vele. A rendőrök hamar betalálták, és – nem meglepő módon – ragaszkodtak hozzá, hogy megszondáztassák a gyanús asszonyt. Ám Tina nem volt hajlandó belefújni a szerkezetbe, és azt állította, hátfájdalmai miatt történt a baleset.

  moped

  A hölgy és kedvenc járgánya

  “Nem voltam részeg, mindössze két vagy három dupla vodkát ittam az ebédemhez” – háborgott Morris. A hatóság emberei végül 35 fontra (12 ezer forint) és 10 büntetőpontra bírságolták a hedonista nagyit.

  Nehéz eldönteni, hogy ez, vagy a melleit mutogató idős hölgy számít botrányosabbnak. Mindenesetre, a túlzott alkoholfogyasztás életveszélyes lehet, hiszen volt már olyan eset, hogy valaki részegen a vonatsíneket tartotta kényelmes alvóhelynek. Ráadásul egy érdekes kutatás bebizonyította, hogy külsőnknek sem tesz túl jót, ha túlzásba visszük az italozást.

  (Forrás/kép: Mirror)

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak