MENÜ
 • Mónika visszatér!

  Sokáig csak pletykákat lehetett róla hallani. Mostanra azonban beigazolódtak a hírek, miszerint Erdélyi Mónika adót vált.

  Erdélyi Mónikát talán minden olvasó az éveken keresztül futó Mónika-showból ismeri leginkább. A műsort mindvégig hétköznap, délutáni műsorsávban sugározták és egyre inkább arról lett emlékezetes, hogy válogatott szereplői összekapnak egymással. Az illetékes hatóság emiatt számtalanszor el is marasztalta. A műsor 2010-ben állt le végleg, miután a nézőszám fokozatosan csökkent.

  Most azonban úgy néz ki az egykori műsorvezető az ATV csatornához szerződik. Hogy ott pontosan milyen műsort fog vezetni, azt még nem tudni pontosan, találgatások vannak róla. Ő maga úgy nyilatkozott, hogy egy más jellegű, komolyabb feladattal bízták meg, egy életmódmagazin vezetésével. “Hiányzott már a tévézés, hiszen tíz évig csináltam, és nagyon szerettem. Kellemes csapattal fogok együtt dolgozni, igaz, ilyen komoly műsort még sosem csináltam, de van akkora rutinom, hogy ez ne okozzon problémát. Ráadásul ez sokkal békésebb műfaj, mint a show volt.” – nyilatkozta.

  Erdélyi Mónika idén negyven esztendős, elvált, két lánygyermek édesanyja. 1994-ben diplomázott a Külkereskedelmi Főiskolán, a televíziózás előtt banki hitelelemzéssel foglalkozott. 1999-ben a TV2 hírszerkesztőjeként dolgozott, a Mónika-show műsorvezetőjeként pedig 2011 és 2010 között láthattuk a képernyőn. Ezen kívül szerepelt a Vacsoracsatában és a Szombat esti lázban, valamint 2010-től az azóta már szintén megszűnt Reggeli című műsor műsorvezetője is volt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon