MENÜ
 • Monica és Chandler újra együtt!

  Kilenc év után újra egy képernyőn a két sztár!

  A Jóbarátok utolsó részében szerepelt együtt utoljára Courtney Cox és Matthew Perry, akik most újra egy kamera elé állnak egy rész erejéig. A két színész – akik az egykori legendás sorozatban a barátokból szerelmespárrá váló Monica Gellert és Chandler Binget játszották – a férfi új sitcomjában, a Go Onban fognak együtt szerepelni. Courtney csak vendégszereplőként tűnik majd fel a sorozatban, miután a cége által futtatott Cougar Town – melyben főszerepet játszik – most kezdett új életet egy új csatornán, szép nézettségeket hozva.

  Szerepük a Go Onban nem fog tőlük messze állni, hiszen újra egy kissé esetlen párt fognak alakítani. A történet szerint Cox Matthew karakterének új álmai nőjét fogja játszani, a rádiós sportműsorvezetőként működő Ryan Kingét, aki felesége halálát próbálja feldolgozni a szériában. Az epizódot az USA-ban áprilisban fogják levetíteni.

  Jóbarátéknál mellesleg nem ritka az ilyen jellegű összeállás. Cox Cougar Town című komédiájában már többször is megjelent Jennifer Aniston – aki még a Dirt című Cox-próbálkozásban is feltűnt, forró csókot váltva az egykori Monicával – és Lisa Kudrow, az egykori Phoebe, aki pedig a Web Theraphy című szériába hívta meg Coxot és David Schwimmert, vagyis Rosst, aki pedig két részt is rendezett Matt Le Blanc Joey című sorozatának.

  Valóban Jóbarátok…

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő