MENÜ
 • Monica és Chandler újra együtt!

  Kilenc év után újra egy képernyőn a két sztár!

  A Jóbarátok utolsó részében szerepelt együtt utoljára Courtney Cox és Matthew Perry, akik most újra egy kamera elé állnak egy rész erejéig. A két színész – akik az egykori legendás sorozatban a barátokból szerelmespárrá váló Monica Gellert és Chandler Binget játszották – a férfi új sitcomjában, a Go Onban fognak együtt szerepelni. Courtney csak vendégszereplőként tűnik majd fel a sorozatban, miután a cége által futtatott Cougar Town – melyben főszerepet játszik – most kezdett új életet egy új csatornán, szép nézettségeket hozva.

  Szerepük a Go Onban nem fog tőlük messze állni, hiszen újra egy kissé esetlen párt fognak alakítani. A történet szerint Cox Matthew karakterének új álmai nőjét fogja játszani, a rádiós sportműsorvezetőként működő Ryan Kingét, aki felesége halálát próbálja feldolgozni a szériában. Az epizódot az USA-ban áprilisban fogják levetíteni.

  Jóbarátéknál mellesleg nem ritka az ilyen jellegű összeállás. Cox Cougar Town című komédiájában már többször is megjelent Jennifer Aniston – aki még a Dirt című Cox-próbálkozásban is feltűnt, forró csókot váltva az egykori Monicával – és Lisa Kudrow, az egykori Phoebe, aki pedig a Web Theraphy című szériába hívta meg Coxot és David Schwimmert, vagyis Rosst, aki pedig két részt is rendezett Matt Le Blanc Joey című sorozatának.

  Valóban Jóbarátok…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon