MENÜ
 • Molesztálta a gázóra-leolvasó

  A marosvásárhelyi E-ON gázszolgáltatóhoz nem mindannapi reklamáció érkezett. Egy hölgy azt állítja, a gázóra-leolvasó pénzt ajánlott neki, ha cserébe lefekszik vele.

  “Minden egyes alkalommal, amikor leolvassa az óraállást, vagy ellenőrzi a rendszert, megkér, hogy feküdjek le vele. De csak a reggeli órákban, amikor dolgozik, hogy ne legyen otthon gondja emiatt. Azt mondta, elvisz autóval, ahová szeretném, ad pénzt, akár eurót is, ha lefekszem vele” – áll a nő levelében, aki a férfit nemes egyszerűséggel szexuálisan féktelen csődörnek nevezi.

  A perverz gázóra-leolvasó áldozata a Fehér megyei Vajdaszeg faluban lakik. Az asszony szerencsétlenségére elmesélte az esetet az anyósának, aki figyelmeztette a fiát. A férj azóta válással fenyegetőzik, hiába állítja a nő, hogy ártatlan az ügyben. A gázóra-leolvasó pedig azzal fenyegeti, hogy elzárja a gázt.

  A kétségbeesett kliens azt kéri az E-ON Gaz vezetőségétől, hogy tegyenek valamit az ügyben. Egyelőre nem tudni, mit lépett a gázszolgáltató az alkalmazottjával szemben.

  forrás: manna.ro

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon