MENÜ
 • Modellkedéséről beszélt Ariana Grande

  A Mac legújabb Viva Glam reklámarca lett az énekesnő.

  A Viva Glam korábbi reklámarcai között szerepelt már Lady Gaga, Ricky Martin, Nicki Minaj és Rihanna is. A legújabb személy, aki felkerült a listára, nem más, mint Ariana Grande. Az énekesnő azért állt össze a Mac Cosmetics-szel, hogy pénzt gyűjtsön a MAC AIDS Alapítvány számára. Ezzel Miley Cyrustól vette át a márka nagyköveti szerepét.

  ari-mac

  A 22 éves énekesnő limitált sminkjébe két ajaktermék tartozik: egy komolyabb, matt, szilvaszínű rúzs és egy csillogó, lakkszerű szájfény. Mindkettő 2016 januárjában kerül a piacra, a bevétel minden fityingjét HIV-ben és AIDS-ben szenvedő nők, férfiak és gyerekek kapják. Grande Instagramján tette közzé a hírt:

  “Meg vagyok tissztelve, és és izgatott vagyok, hogy egy olyan márkával dolgozhatok, amelyik mindigis kiállt az EGYENLŐSÉGÉRT. a rúzsom & a szájfényem januártól elérhető ás minden pennyt HIV-ben & és AIDS-ben szenvedő emberek kapják. Kislánykorom óta szerettem & támogója vagyok a @maccosmetics-nek, amikor sétáltam a plázában és megláttam az első #VIVAGLAM-etek a kirakatban @rupaulofficial. Annyira büszke vagyok rá!!!”

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője