MENÜ
 • Mirigyék beperelték a TV2-t

  Perben áll az Irigy Hónaljmirigy a csatornával, mert szerintük a TV2 nem úgy készítette el 20. jubileumi műsorukat, ahogy ígérték.

  A humorista nyolcas jogi támadás indított egykori anyacsatornája ellen, mert kifogásolták a jubileumi műsorukat. Ezzel szemben a kereskedelmi csatorna szerint arról van szó, hogy a csapat olyan pénzt próbál kicsikarni tőlük, ami nem járna nekik.

  “Nem voltunk megelégedve azzal a jubileumi adással, amelyet az Irigy Hónaljmirigy 20. születésnapja kapcsán leadott a TV2. Rengeteg háttéranyagot forgattunk, riportokat, amelyeket mind kivágtak, helyette beletettek olyan részleteket korábbi műsorokból, amelyek egyáltalán nem illettek oda, és minőségben sem olyanok, amelyek passzoltak volna. Ráadásul anyagilag sem tudtunk megegyezni” – árulta el Sipos Tamás.

  Erre Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a következőt reagálta:

  “Az IHM valóban beperelte a TV2-t, a zenekar 2010-es, jubileumi koncertjének sugárzásával kapcsolatban. A tagok anyagi követeléssel léptek fel, amelyet a felvétel után, közvetlenül a műsor képernyőre kerülésének időpontja előtt jeleztek, és amely azt megelőzően nem merült fel részükről. Álláspontunk szerint a TV2-t semmilyen fizetési kötelezettség nem terheli az IHM-mel szemben.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon