MENÜ
 • Minél később kezdünk el szexelni, annál boldogabbak leszünk

  Türelemért cserébe jobb munka, jobb fizetés, szebb jövő vár ránk?

  Minél később veszítjük el szűzességünket, annál szedd jövő vár ránk. Ez derül ki abból a kutatásból, melyet a Texas Egyetem kutatói végeztek. Az álomszép jövőhöz az eredmények szerint mindössze húsz éves korunkig kell várnunk a szexszel.

  Ha megtesszük ezt, valószínűleg kevesebb szexuális partnerünk lesz azokhoz a társainkhoz képest, akik korán a tettek mezejére lépnek, jobban koncentrálunk tanulmányainkra, ezért jobb jegyeket szerzünk, ami a kutatók szerint jobb állást, később jobb fizetést jelent. A Paige Harden vezette kutatás 1700 embert faggatott ki szexuális szokásait illetőleg, majd kiértékelte az adatokat.

  A megkérdezettek 60%-a kezdte késő tizenéves korukban szexuális életét, közülük 30-40%-nak sikerült jó eredményekkel egyetemet végezni, 70%-uk az átlagnál magasabb jövedelemre tett szert. Ezzel szemben akik korábban kezdték, jócskán alul maradtak, a szexuális partnerekkel fordított arányosan csökkent ugyanis a jövedelem.

  Ezt a kutatást persze érdemes abból a szempontból kritikusan nézni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a részt vevők egyéb életkörülményeit is figyelembe vették az adatok kiértékelésénél. Ami azonban biztos, hogy érdemes a tanulásra is időt szorítanunk, nem csak arra, amit iskola után csinálunk.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon